Dijaspora

Predstavnici nase dijaspore iz Njujorka sa predsjednikom Vujanovicem u UN

"Nakon svog govora predsjednik Vujanovic je imao prilike i uzivo da porazgovara sa predstavnicima ovih udruzenja i podpredsjednikom Savjeta za dijasporu Ruzdijom Jarovicem."


Predstavnici nase dijaspore zajedno sa predsjednikom Vujanovicem na Generalnoj skupstini Ujedinjenih nacija


Pocetkom nedelje u Njujorku je pocelo sa radom 72. redovno zasedanje Generalne skupstine Ujedinjenih nacija, na kojoj ucestvuju drzavnici iz citavog svijeta. U delegaciji Crne Gore pored predsjednika Filipa Vujanovica, su jos ministar inostranih poslova Srdjan Darmanovic i bivsi generalni konzul Crne Gore u Njujorku ambasador Zoran Jankovic.

U srijedu poslijepodne predsjednik Vujanovic se obratio u UN i tom prilikom na poziv generalnog konzula Crne Gore u Njujorku ambasadora Zeljka Stamatovica i konzula Amera Cikotica, ovom cinu prisustvovali i potpredsjednik Savjeta za dijasporu Ruzdija Jarovic, predsjednik udruzenja EURO Gusinje Mihret-Miso Radoncic, podpredsjednik istog Rasim Bicic, predstavnici fondacije Gusinje Sulja Djonbalic i Denis Rasic, predsjednik udruzenja "21. maj" Zaim Dervisevic, predsjednik udruzenja Montenegro golf klub Rambo Ibic i nas poznati biznismen Almir Bektesevic.
Nakon svog govora predsjednik Vujanovic je imao prilike i uzivo da porazgovara sa predstavnicima ovih udruzenja i podpredsjednikom Savjeta za dijasporu, o cemu govore i fotografije ispod. 


Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar