Događaji

Sa donacijama: $500 Šelja Lalicica i $100 Fadilja H. Radoncica zavrsena humanitarna akcija za Barbu

"Majstorske radove preko nase organizacije EURO Gusinje finansirao Šeljo Lalicic iz New Yorka donacijom od $500.00"

Seljo Lalicic obezbedio majstora koji ce raditi na spoljnoj fasade nove kuce Sefketa Jarovica 

Kao sto smo najavili prije par dana porodica Šefketa Jarovica iz Gusinja, hladne zimske dane provodi u toplini novog doma, Sve to zahvaljujuci donatorima iz dijaspore u organizaciji humanitarne organizacije EURO Gusinje iz New Yorka. 
Nedavno na Šefketovoj kuci zapoceti su radovi na spoljnoj fasadi kuce i da je sve majstorske  radove preko nase organizacije EURO Gusinje finansirao Šeljo Lalicic iz New Yorka donacijom od $500.00 
Ovih dana takodje za Šefketa Jarovica donaciju od $100.00 je dostavio i Fadilj H. Radoncic. 
Jucer je Šefketu Jarovicu transverovna preostala suma novca u iznosu od $3,605, sto je sa predho poslatih $10,000 ukupno $13,605.Ukupno je prikupljeno $13,800 plus 200 eura. Razlika od $195 su tri uplate novca na Sefketov ziro i svaka je kostala $65 (3x$65 = $195). Suma od 200 eura je prikupljena u Evropi od strane Rama Kobilica i taj novac je vec predat.
Upravni odbor humanitarne organizacije jos jednom se zahvaljuje donatorima i svima koji su na bilo koji nacin pomogli da se ova humanitarna akcija zavrsi na ovako zadovoljavajuci nacin.Ujedno veliko hvala redakciji i glavnom uredniku web portala gusinje-plav.com .

Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar