Sport

KK STRŠLJEN: RABRENOVIĆEVE IZJAVE SU APSURDNE

"KK STRŠLJEN"

Sada već bivši trener KK Stršljen Ivo Rabrenović jutros se preko našeg portala obratio crnogorskoj javnosti objašnjavajući razloge njegove smjena sa kormila plavsko-gusinjskog prvoligaša.

Rabrenović je u saopštenju naveo kako su u Stršljenju od početka njegovog mandata bili veoma loši uslovi za rad i da je uzrok njegove smjene u stvari samovolja jednog igrača.

Tim povodom reagovali su iz uprave člana crnogorske Prve A lige saopštenjem koje je potisao sportski direktor Adem Huseinović, a koje vam prenosimo u cjelosti:

''Ne želim puno da se osvrćem na apsurdne izjave gospodina Rabrenovića, ali želim da demantujem priču koja blati ime našeg kluba. 

Upravni odbor KK Stršljen, u sastavu Erik Belami, Džošua Hadžins i Adem Huseinović jednoglasno je donio odluku da se Ivo Rabrenović, zbog loših rezultata, smjeni sa mjesta prvog trenera i za novog-starog imenuje Donko Dašić, čiji će pomoćnik biti Vladislav Dragović.

Riječi jednog povrijeđenog trenera ne bi trebalo da imaju uticaj da javnost da promijeni sliku o nama, koju gradimo već 4 godine sa puno truda, napora i profesionalizma. Dosta je ljudi koji mogu da posvjedoče kakva smo mi organizacija i i kakve imamo uslove za rad.

Žalimo zbog nezadovoljstva našeg bivšeg trenera, ali u isto vrijeme smatramo da, čak i ako je bivši, treba da održi visok nivo profesionalizma, što on ne čini. U svakom slučaju želimo mu sreću u daljoj karijeri i životu. 

Za nas je ova priča završena, jer se vraćamo našim obavezama - u narednih nekoliko dana igramo Kup utakmicu u Tivtu i prvenstvenu utakmicu u Baru i želimo da ekipu vratimo na pravi kolosjek.''

Izvor: kosarka.me / Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar