Događaji

Od Safeta Deljanin na ime sponzorstva $1,000.00 (hiljada dolara) za Veče Dijaspore

"Ovaj “tihi” humanista, ostao je dosljedan sebi, i ponovo kao predhodnih godina.sponzorise Vece Dijaspore 2016"


Od Safeta Deljanina na ime sponzorstva $1.000.00  za Vece Dijaspore

Čovjek koji istinski želi da pomogne drugima pomoći radi, a ne radi ličnog prestiža, čovjek koji svoje djelo NIKAD ne exponira, nikad ne želi da se to toliko u javnost prezentira, jer mu je bitno da pomogne iz moralnih i ljudskih poriva - to je u kratkim crtama Deljanin Safet - Sajo.
Pomaže iz srca i duše, i ne ocekuje ništa da mu se vrati nazad, jer biti human znači biti čovječan.
Ovaj “tihi” humanista, ostao je dosljedan sebi, i ponovo kao predhodnih godina, svojom donacijom od $1,000.00 (hiljadu dolara), sponzoriše predstojeće Veče Dijaspore, koje organizuje udruženje EURO GUSINJE, u nedelju, 11. decembra 2016. 

Svoje prisustvo na Večeri Dijaspore 2016 najavili: dr. Damir Šehović, novoizabrani ministar prosvjete u Vladi Crne Gore, inz. Anela Čekić, predsjednica opstine Gusinje, Ramo Kobilić iz Holandije, glavni koordinator udruzenja EURO Gusinje za Zapadnu Evropu, predstavnici Generalnog konzulata Crne Gore u New Yorku, predstavnici naseg udruzenja iz Kanade, predstavnici Montenegro golf kluba iz New Yorka, nasi advokati, doktori medicine i poznati biznismeni. 
U muzickom dijelu prisutne ce zabavljati Sejo Jeina i Haris Koljenovic na tamburi. A da sve bude zabiljezeno okom kamere, pobrinuce se "AK Studio", vlasnika Alena Koljenovic. Takodje, tokom veceri je predvidjena i bogata lutrija.
Rezervacije mozete obaviti ako se obratite nekom od clanova Upravnog odbora udruzenja EURO GUSINJE.

Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar