Događaji

Prve donacije za 2017 godinu

Snaga svakog udruzenja se mjeri i po tome, sto njeni clanovi ne cekaju nikakav poziv, vec sami po savjesti obavljaju svoju patriotsku duznost redovnih uplata donacija. Sta reci, tek je treci dan u novoj 2017. godini, a iz financijske sluzbe naseg  udruzenja  stize vijest o prvim donacijijama za ovu godinu. 
Medju prvima koji to radi svake godine je svakako i Adem Haxjaj . On je na ime donacija za ovu godinu donirao udruzenju EURO GUSINJE sumu od $100. Takodje  primilili smo  donacije od Tosic Zija $100, kao i od Feratovic S. Rasima $100 i Radoncic Edina $100. 
Posjecamo siru citalacku javnost da se udruzenje EURO GUSINJE iz New Yorka, iskljucivo finansira od donacija nase dijaspore, odnosno nasih gradjana na privremenom radu u SAD i Evropi. Novcanim sredstvima prikupljenim na takav nacin finansiraju se humanitarrni i slicni projekti u zavicaju, a dijelom i dijaspori. 
Ovom prilikom pozivamo sve koji su prepoznali njihovo djelovanje da im se pridruze, jer samo tako cete pomoci da se realizuju pojekti u zavicaju, a i ovde u dijaspori. A vase potencijalne donacije za udruzenje EGNY mozete uruciti nekom od clanova Upravnog odbora. Spisak donatora...
Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar