Dijaspora

Ruzdija-Ruska Jarovic gostuje na talasima Radia Crne Gore u emisiji "Dijaspora"

Ruzdija-Ruska Jarovic gostuje na talasima Radia Crne Gore u emisiji"Dijaspora"


U subotu, 27. maja 2017. godine, sa pocetkom u 10 sati izjutra po srednjoevropskom vremenu, a u 4am po njujorskom vremenu, na talasima Radia Crne Gore, u radio emisiji "Dijaspora" gostuje Ruzdija-Ruska Jarovic, najveci bard novinarstva i zive rijeci, kada je u pitanju nasa dijaspora u SAD. 
Kao osoba koja, bez konkurencije, najbolje poznaje stanje u dijspori porijeklom iz Crne Gore, a znajuci da je podpre
dsjednik Savjeta za dijasporu i clan Upravnog udruzenja EURO Gusinje, onda urednistvo Radia Crne Gore nije moglo izabrati bolju i kompetentniju licnost kada je dijaspora u pitanju. 


Svi koji zele da u subotu, 27. maja od 10 sati izjutra prate uzivo nastup gos. Ruske Jarovica na talasima ovog radia, putem interneta to mogu uraditi ako kliknete na link 

Nezvanicno imamo informaciju da je glavni urednik emisije "Dijapora" pripremio dosta interesantnih pitanja, vezanih za dijasporu u SAD i odnosima koji vladaju u njoj.

 Znajuci gospodina Rusku Jarovica, kao osobu "bez dlake na jeziku", onda ne sumljamo da ce to njegovo gostovanje na talasima Radio Crne Gore biti veoma interesantno, kako za nas u dijapori, tako i za slusaoce u Crnoj Gori, pogotovo one u Gusinju i Plavu. 


Izvor: Gusinje Plav Press / Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar