Zavicaj

Uskoro novi put od Plava do Gusinja, izabran izvođač radova

Plav - Gusinje

17.08.2019 00:27
Slika
 

Uprava javnih radova izabrala je firmu „Omeragići i partneri“ doo Bar kao najpovoljniju za izvođenje radova rekonstrukcije puta Plav-Vojno selo-Gusinje.

 Potpredsjednik Opštine Plav Nihad Canović kazao je da investicija od 3,5 miliona eura u rekonstrukciju puta u ukupnoj dužini od oko devet kilometara od Plava do Gusinja, preko Vojnog sela, jedna od značajnijih u posljednjih nekoliko godina.
“Zadovoljni smo što je Uprava javnih radova izabrala izvođača radova za preostali dio puta Plav – Vojno selo – Gusinje, dok posebno zadovoljstvo pričinjava informacija da je u pitanju kompanija čiji su vlasnici porijeklom iz ovih krajeva, što nam uliva dodatnu nadu da će izvedeni radovi biti visokog kvaliteta, kao i da smo dobili kredibilnog partnera na ovom važnom projektu. Imajući u vidu vrijednost projekta od oko 3,5 miliona eura, ovo svakako predstavlja jednu od većih investicija u plavsko-gusinjsku dolinu unazad nekoliko godina“, kazao je Canović.
 Put od Plava do Gusinja, preko Vojnog sela u dužini od devet kilometara, već godinama se nalazi u lošem stanju, pa je rekonstrukcija ovog putnog pravca vijest kojoj će se obradovati stanovnici obije opštine.

Na tenderu za pomenuti putni pravac prijavlile su se tri kompanije, ali je ponuda firme „Omeragići i partneri“ doo Bar u iznosu od 3.497.448 eura izabrana kao jedina ispravna i najpovoljnija na tenderu.

Izvor:CDM.me

0 0

Brojač posjeta april 2019

Broj online korisnika: 2

Broj jedinstvenih posjeta: 6594

Ukupno pregleda: 54466

Kontaktirajte nas

 

 

Euro Gusinje,Inc
Redakcija web portala
Facebook
Instagram

Mapa: Gusinje i Plav

IKC Gusinje