Nedelja 8.decembar 2019 god. Pocetak 7pm

Slika 158

PLAV I ROZAJE

Pripremne aktivnosti na izgradnji staračkih domova u Plavu i Rožajama, kapaciteta od po 60 ležajeva u vrijednosti po 1,2 milona eura su započete, saopštio je ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić. On je danas na svečanosti povodom Međunarodnog dana starijih osoba u Risnu kazao da su ovim aktivnostima podigli ukupan nivo kvaliteta usluga u sistemu socijalne zaštite kada je riječ o starijim sugrađanima.

TURISTIČKA ATRAKCIJA NA SJEVERU

Lednik dužine 35 kilometara koji se spuštao sa Prokletija, usjekao je dolinu između Gusinja i Plava, kojom danas teče rijeka Ljuča sve do Plavskog jezera. Od nagomilane zemlje koju je lednik nosio pred sobom nastajala su brojna brda i uzvišenja. Na jednom od tih uzvišenja sagrađen je i Plav.

 

 

 
Slika 132

EKONOMIJA

Predstavnici Nacionalnih parkova Crne Gore, Nacionalne turističke organizacije i Ministarstva održivog razvoja i turizma dočekali su danas u Nacionalnom parku Skadarsko jezero petstohiljaditog posjetioca crnogorskih nacionalnih parkova  i na taj način obilježili novi rekord NPCG kada je posjeta ovim zaštićenim područjima u pitanju...

2019

Euro Gusinje i ove kao i predhodnih godina organizuje svoj tradicionalni Piknik. Piknik ce se odrzati u German Masonic Park, nedelja 25. Avgust 2019 godine na adresi 120 Western Highway South Tappan NY 10983. Uz bogat kulturno zabavni i sportski program dodite da se druzimo.Za hranu i pice pobrinuce se restoran NAPOLI'S BISTRO a muzika Sejo Jeina. Bujrum dobro dosli.
Slika 152

Neka naša srca budu puna zavičaja, i da zavičaj bude još puniji nas...

0 0

Brojač posjeta april 2019

Broj online korisnika: 3

Broj jedinstvenih posjeta: 7286

Ukupno pregleda: 63649

Kontaktirajte nas

 

 

Euro Gusinje,Inc
Redakcija web portala
Facebook
Instagram

Mapa: Gusinje i Plav

IKC Gusinje