Buduci IKC Gusinje

Gusinje

Piknik

Euro Gusinje i ove kao i predhodnih godina organizuje svoj tradicionalni Piknik. Piknik ce se odrzati u German Masonic Park, nedelja 25. Avgust 2019 godine na adresi 120 Western Highway South Tappan NY 10983. Uz bogat kulturno zabavni i sportski program dodite da se druzimo.

Gusinje

U Gusinju je u dvodnevnoj posjeti boravila ambasadorka Sjedinjenih Američkih država Nj.E.gđa Džudi Rajzing Rajnke sa svojim saradnicima gdje je tom prilikom prvog dana zajedno sa predsjednicom opštine Gusinje Anelom Čekić i potpredsjednikom Husom Brdakićem posjetila Nacionalni park Prokletije odnosno dolinu Grebaje gdje se u kraćoj šetnji upoznala sa potencijalima i prirodnim ljepotama Grebaja.

Opstina Gusinje

U Gusinju u Hotelu “ADA” je dana 10. i 11. juna 2019.godine realizovan Omladinski kamp pod nazivom “Bolji region počinje sa mladima” koji je organizovan od strane Regionalne kancelarije za saradnju sa mladima RYCO, a aktivnost je podržana od strane Ambasade Republike Francuske u Crnoj Gori. Ovaj dvodnevni događaj predstavljao je priliku za okupljanjem relevantnih do...
Slika 132

Plav

Plav

Rekonstrukcija puta prema Hridskom jezeru koja podrazumijeva prokopavanje kanala za odvod vode, ugradnju vodopropusta, kao i tamponiranje puta kako bi se do Jezera moglo stići malim autom ide planiranom dinamikom, a kvalitet izvedenih radova je na zadovoljavajućem nivou, konstatovali su prilikom obilaska predstavnici rukovodstva Opštine Plav i NVO „Prijatelji Plava“.
Slika 152

Hridsko jezero

0 0

Brojač posjeta april 2019

Broj online korisnika: 2

Broj jedinstvenih posjeta: 3536

Ukupno pregleda: 26075

Kontaktirajte nas

 

 

Euro Gusinje,Inc
Redakcija web portala
Facebook
Instagram

Mapa: Gusinje i Plav

IKC Gusinje